Ochrana osobných údajov


Zmluvné strany sa dohodli, že ak je kupujúci fyzickou osobou oznámi predávajúcemu svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a e-mailovú adresu. Ak je právnickou osobou alebo živnostníkom, oznámi mu svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ, číslo telefónu a e-mailovú adresu.


Kupujúci súhlasí v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje, najmä tie, ktoré sú uvedené vyššie a/alebo ktoré sú potrebné pri činnosti predávajúceho a spracovával ich vo všetkých svojich informačných systémoch. Kupujúci udeľuje predávajúcemu tento súhlas na dobu neurčitú. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané.

Prevádzkovateľ internetových stránok www.luxusnesauny.sk sa zaväzuje, že poskytnuté údaje budú použité len za účelom uzatvorenia a plnenia zmluvy na základe obchodných podmienok určených predávajúcim. Spracovávané údaje nebudú zverejnené, sprístupnené, ani poskytnuté tretej strane.

Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky.

Prevádzkovateľ internetového obchodu luxusnesauny.sk si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

Prevádzkovateľ e-shopu:

West Invest Holding s.r.o.

Ulica Biskupa Kondého 4577/18
929 01 Dunajská Streda

Skontaktujte sa s naším wellness projektorským tímom na nasledovným kontaktoch:

■  West Invest Holding s.r.o.

Ulica Biskupa Kondého 4577/18
929 01 Dunajská Streda

Csiszár Noémi

Csiszár Noémi
International manažér
E-mail:info@luxusnesauny.sk
Direct Mobil: +421 918 909 138 (od 9- do 14 hod)

Kupujte priamo od výrobcu sauny exkluzívnej kvality za ceny výrobcu.

■ Alebo zadajte Vaše kontaktné údaje pomocou vyplnenia formulára a náš kolega Vám zavolá!

Poslať Ochrana osobných údajov
sk hu de en at cz
Obsah koša
0